lamqta.comОвен  Днес за Вас ще се грижат много красиво и

...
lamqta.comОвен  Днес за Вас ще се грижат много красиво и
Коментари Харесай

Стрелец: Днес Вашият любим човек ще Ви ...

lamqta.com

Овен 
Днес за Вас ще се грижат доста красиво и прочувствено, освен това демонстрирайки изключителна деликатност към Вашата персона. Постарайте се да се отплатит на обичания човек за тези дейности с изключителна реципрочност, откровена наслада и топли усеща.  

Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Професионалната активност - това е сферата, в която през днешния ден от Вас ще зависи извънредно малко. Обстоятекствата ще се подреждат по непредсказуем метод, и надали ще съумеете да повлияете на развиването на събитията. Най-разумното, което може да извършите, това е, да се постараете да се приспособите към обстановката. По този метод, в последна сметка, ще минимизирате загубите. По различен метод стоят нещата в персоналните връзки, където към този момент Вие контролирате обстановката. Бъдете подготвени да деянията неотстъпчивост, когато реализирате своите решения в живота. Не се тормозете освен да молите, само че и да изисквате.

Лъв
Днес на всички места Ви чакат изненади. За по-голямата част от тях напълно не може да се каже, че са зашеметяващи, само че благодарение на една незабавно ще Ви се обясни това, което от много време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова неналичието на драматичност - по този начин е по-добре. В последно време напредъкът като че ли е спрял до една точка, а през днешния ден ще стане явно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете още веднъж да се движите напред, подсвирквайки си в придвижване, като че ли Ви е известно нещо, което никой различен не знае.

Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Везни
Неочаквано ще разберете, какво би трябвало да извършите, с цел да измененията своя живот към по-добро. Крачката би трябвало да е доста смела и нееднозначна, само че Вие сте изцяло подготвени за нея, и по тази причина няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съдружници, помощници и съидейници, с които ще Ви бъде доста прелестно да имате работа, а връзките, наскоро почнали като настоятелен, ще преминат в неофициално другарски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате съвсем всекиго. 

Скорпион
Отношенията Ви с околните се стабилизират. Днес доста по-лесно от всеки различен пут ще съумеете да постигнете съглашения и договорености със „ комплицирани ” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете освен да преодолеете личните си вътрешни несъгласия, само че и на другите да помогнете за реализиране на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате гении, за които досега не сте си давали сметка, и да имате предпочитание да ги издемонстрирате на всички поред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в сантименталните връзки може да стане ревността и стремежът на обичания за извънреден надзор над Вас.

Стрелец
Днес Вашият обичан човек ще Ви опише за нещо доста изумително, само че недостъпно и недостижимо и по тази причина би трябвало просто да вярвате на думите му, без да се пробвате да ревизирате тяхната меродавност, даже и да провокира у Вас някакви подозрения.

Козирог
Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже много по-плодотворно занятие. Добре би било да си спомните предишното, защото в него се крият отговорите на доста забавни и настоящи въпроси. Ако Ви предстоят значими договаряния, дайте опция на събеседника да се изговори, и чак по-късно представете своята позиция. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, в случай че прозвучат по-рано от избраното време. Отношенията с околните изискват самообладание. Хората, които сте привикнали да подкрепяте и покровителствате, стартират да желаят самостоятелност. Въпреки това Вашето застъпничество продължава да им бъде нужно.

Водолей
Готови сте да се хвърлите с главата напред в това, което по-рано сте считали за невероятно. Това е среща очи в очи с подобен забавен човек, че Ви се желае освен това от няколко срещи. Затова не си заслужава да отидете на кино. Защо да си губите времето в безмълвно седене в киното, което с нищо няма да Ви сближи? По-добре изпийте дружно по чаша кафе или вино.

Риби
Нищо не променяйте, а просто продължете започнатото по-рано, и се придържайте към държанието, което от дълго време сте си избрали. Възможно е някой да не Ви утвърди, само че на рецензията и погледите „ на погрешно, не би трябвало да обръщате внимание. Днес са значими точно Вашите оценки и умозаключение, и по тях би трябвало да се ориентирате при взимане на решение. Ще съумеете да запазите положителните си връзки с най- околните хора, само че и в точния момент ще им окажете помош. Денят е задоволително подходяш за всякаква активност, която да е потребна както за Вас, по този начин и за другите, и нито едно, даже и най-малкото Ви изпитание, няма да отиде на вятъра.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР